aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το μέλλον εξαρτάται από τον πόλεμο με την πανδημία

Ανόρθωση: Το μέλλον εξαρτάται από τον πόλεμο με την πανδημία

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η διοίκηση της Ανόρθωσης συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις (τηλε)συσκέψεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον τόπο μας, αλλά ταυτόχρονα έχει εμπεδωθεί σε όλους ότι τον πρώτο λόγο για τη συνέχεια δεν τον έχει ούτε η ΚΟΠ και τα σωματεία της, ούτε η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο που βρίσκεται σε καραντίνα, εδώ και πολλές μέρες, ξέρουν πολύ καλά, ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν στην Κύπρο και σε όλη την Ευρώπη στο… ματς για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Σε σημείο, μάλιστα, που κάποιοι αξιωματούχοι της «Κυρίας» αισθάνονται ενοχλημένοι απ’ όλους όσοι προτρέχουν και θέλουν να ανακηρύξουν πρωταθλητές και εκπροσώπους της Κύπρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κι αυτό διότι, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί ο πόλεμος με τον «αόρατο εχθρό» που απειλεί την ανθρωπότητα.

Στην παρούσα φάση, η προσπάθεια της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης επικεντρώνεται στην προσπάθεια έτσι ώστε οι συνθήκες διαβίωσης των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους να είναι μακριά από κάθε κίνδυνο από την πανδημία. Προσπάθεια που περιλαμβάνει και την καταβολή μισθών και οφειλομένων σε κοινά αποδεκτό χρονικό διάστημα.

Οι παίκτες πληρώθηκαν τον μισθό Φεβρουαρίου, ξεπεράστηκε ένας μεγάλος βραχνάς και στην ατζέντα μπήκε ο… επόμενος. Στην παρούσα φάση, οι κυανόλευκοι θεωρούν αχρείαστη την όποια δημοσιοποίηση σχεδιασμών για περικοπές και μείωση μισθών στους ποδοσφαιριστές. Έχουν ετοιμαστεί κάποια «σενάρια» τα οποία θα είναι οδυνηρά για όλους, αλλά ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, ούτε και προβλέπεται εντός των ημερών.

Απαρατήρητα και «αναπάντητα» θα μείνουν και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ανόρθωση να μπαίνει σε πλειστηριασμό για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Πρωτίστως διότι στην παρούσα φάση τους απασχολούν πολύ πιο σοβαρά θέματα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ