aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Το ματς της χρονιάς»!

Ανόρθωση: «Το ματς της χρονιάς»!

Στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης μετρούν αντίστροφα για το «ματς της χρονιάς», όπως το χαρακτήρισε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Η σημασία της αναμέτρησης κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ, έχουν ανεβάσει στα ύψη τις προσδοκίες όλων. Σε βαθμό που επιχειρείται σύγκριση με την πρώτη μεγάλη επιτυχία του κυπριακού ποδοσφαίρου σε σωματειακό επίπεδο, το 2008, όταν η ομάδα της Αμμοχώστου είχε προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τότε ακολούθησαν πολλές κυπριακές συμμετοχές σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά η Ανόρθωση δεν τα έχει (ξανα)καταφέρει. Δέκα τρία χρόνια αργότερα, μπορεί να παίξει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ αν νικήσει ή για να είμαστε πιο σωστοί, αν αποκλείσει τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι ομάδα του Ρόνι Λέβι και του Μίχα και του Αρούς δεν είναι κανένα μεγαθήριο, έχει τα τρωτά της σημεία, έχει όμως και τις περγαμηνές της.

Ισχυρό όπλο για τους κυανόλευκους αποτελεί και η συμπαράσταση που θα έχουν από τους οπαδούς τους. Αν και είμαστε εν μέσω πανδημίας, επιτρέπεται η είσοδος σε εμβολιασμένους σε ποσοστό 75% της χωρητικότητας του «Αντώνης Παπαδόπουλος» το οποίοι πιστεύεται ότι θα φιλοξενήσει απόψε αρκετό και εκδηλωτικό κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ