aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το μάδημα της μαργαρίτας με τον Λάζαρο

Ανόρθωση: Το μάδημα της μαργαρίτας με τον Λάζαρο

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ο Άζερ Μπουσουλάτζιτς υπέγραψε συμβόλαιο και για το επόμενο 18μηνο θα φοράει τη φανέλα της Ανόρθωσης και ζητούμενο είναι, πλέον, ποιος θα παραλάβει τη σκυτάλη. Η εικόνα είναι συγκεχυμένη έως και… ομιχλώδης. Πριν μερικές ημέρες ο Τιμούρ Κετσπάγια προσανατολιζόταν στην απόκτηση άλλου ενός στόπερ, ενώ οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι, τώρα, θέλει μεσοεπιθετικό. Βέβαια, όποιος βάλει το χέρι στο ευαγγέλιο το πιθανότερο είναι να μείνει εκτεθειμένος αφού όλα αυτά αλλάζουν σχεδόν καθημερινά.

Στο πλαίσιο του «βομβαρδισμού» των σχετικών πληροφοριών, τις τελευταίες ώρες (συνεχίζει να) ακούγεται εντονότερα το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο έμπειρος Ελλαδίτης δεν θα δυσκολευθεί να αποδεσμευθεί από τον Ατρόμητο Περιστερίου και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι είναι «ζεστός» για μετακόμισή του στην ομάδα της Αμμοχώστου. Χθες αγωνίστηκε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Λαμία, σκόραρε μάλιστα από την άσπρη βούλα.

Το «ερωτηματικό» για τον Ελλαδίτη διεθνή έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα έρθει άλλος ένας παίκτης άνω των 34 χρονών, για τον οποίο κανένας δεν είναι σίγουρος ότι θα κάνει τη διαφορά. Από ικανότητες ξεχειλίζει, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά στις τελευταίες δύο περιόδους, μιάμιση για την ακρίβεια, τα αγωνιστικά λεπτά του είναι λίγα. Επίσης, δεν είναι μυστικό ότι ο Κετσπάγια θέλει μεγαλύτερη ταχύτητα στον χώρο. Πιστεύεται ότι ο Χριστοδουλόπουλος την έχει στο μυαλό, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τη διατηρεί και στα πόδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ