aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το κλίμα στράβωσε από καιρό

Ανόρθωση: Το κλίμα στράβωσε από καιρό

Ο Ντάρκο Μίλανιτς δεν είναι καινούργιος στο ποδόσφαιρό μας. Τα δείγματα γραφής του στην Πάφος FC ώθησαν τους Νεόφυτο Λάρκου και Σάββα Δαμιανού να τον επιλέξουν ως τον πρώτο προπονητή της νέας εποχής της Ανόρθωσης. Ωστόσο, όλα συνηγορούν πως δεν θα είναι για πολύ στο πόστο του, αφού μετά το ψεσινό 0-4 από την ΑΕΚ δεν επιβιώνει πλέον.

Ωστόσο, είναι παραπάνω από φανερό ότι το κλίμα στράβωσε από καιρό. Δεν μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για του λόγου το αληθές από την παρουσία του Τσίσκο Μουνιός στο ΑΕΚ Αρένα, ο οποίος είναι υποψήφιος αντικαταστάτης του Σλοβένου.

Σιγά-σιγά το κουβάρι από τον μίτο της Αριάδνης ξετυλίγεται με όσα διαρρέουν και φέρνουν στο φως διαφωνίες ανάμεσα στον Μίλανιτς και το δίδυμο Λάρκου-Δαμιανού για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Γεγονός που προφανώς διαδραμάτισε ρόλο στα κενά του ρόστερ, με τα οποία μπήκε η ομάδα της Αμμοχώστου στο πρωτάθλημα.

Το εύλογο ερώτημα που τίθεται πλέον είναι γιατί δεν προχώρησαν οι κυανόλευκοι στην αλλαγή προπονητή μετά το 1-1 με τον Ακρίτα, ώστε ο διάδοχος να είχε μπροστά του το διάστημα της διακοπής για να δουλέψει. Αλλάζοντας έτσι το κλίμα και δημιουργώντας πιο ευοίωνες συνθήκες στις τάξεις της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κάτι που πιθανόν να συνέβαλλε ώστε να αποφευχθεί ο διασυρμός.

Η κατάσταση πάντως δεν είναι μη ανατρέψιμη, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και το χαμένο έδαφος μπορεί να καλυφθεί. Αρκεί φυσικά η προδιαγραφόμενη αλλαγή τεχνικής ηγεσίας να δικαιώσει τον Λάρκου και η Ανόρθωση να βρει τον δρόμο της, χωρίς να υπάρχουν άλλες εσωτερικές διαφορές στις τάξεις της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ