aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το καλό νέο, το κοψοχόλιασμα και η… επίμαχη αποβολή του Ιωάννου

Ανόρθωση: Το καλό νέο, το κοψοχόλιασμα και η… επίμαχη αποβολή του Ιωάννου

Δια ποδός Άνχελ Γκερέρο η Ανόρθωση υπερκέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας 29ης Μαΐου και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca – Cola. Ο Ισπανός με μία ασίστ (στο 17’ με φάουλ στο γκολ του Μαρμούκ με κεφαλιά) και ένα γκολ (στο 20’) με μαεστρική εκτέλεση φάουλ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρόκριση της «Κυρίας».

Και η επιστροφή του έμπειρου επιθετικού στα γκολ μετά την 1η Οκτωβρίου και τον σοβαρό τραυματισμό του αποτελεί το καλύτερο νέο για τους κυανόλευκους. Άλλωστε, μιλάμε για τον πιο επιδραστικό ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης στην αρχή της σεζόν. Ο τραυματισμός του στο γόνατο τρόμαξε τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, όμως ο Νταβίδ Γκαγιέγο καθησύχασε τους φίλους της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Το κατά πόσο βέβαια θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με τον Άρη, τη Δευτέρα (22/1), θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Δεδομένα εκτός θα μείνει ο Μιχάλης Ιωάννου μετά την αποβολή του με απευθείας κόκκινη, σε μία φάση που σηκώνει αρκετή συζήτηση, αφού οι κυανόλευκοι ισχυρίζονται ότι η κίτρινη κάρτα στον αρχηγό τους ήταν αρκετή. Μάλιστα, σύμφωνα με προηγούμενες αναλύσεις φάσεων από την επιτροπή διαιτησίας (βλέπε φάουλ του Σαρφό στον Σπόλιαριτς σε παιχνίδι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ για την 17η αγωνιστική) κακώς αποβλήθηκε ο Ιωάννου, αφού πρώτα παίζει την μπάλα και αμέσως έρχεται σε επαφή με αντίπαλο ποδοσφαιριστή τον οποίο δεν μπορούσε να αποφύγει.

Στην… εξίσωση μπαίνουν σιγά – σιγά τόσο ο Μακούν (έδειξε να μην πατάει καλά και χρειάζεται ακόμα δουλειά), όσο και ο Περέα, ενώ ο Γκαγιέγο είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες ξεκούρασης σε ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ