aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το καλό και το κακό σενάριο

Ανόρθωση: Το καλό και το κακό σενάριο

Από την ομοσπονδία της Αρμενίας ήρθαν τα μαντάτα για τον Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν. «Η ιατρική εξέταση έδειξε ότι ο τραυματισμός είναι σοβαρός. Κατά τη διάρκεια του αγώνα Γερμανία – Αρμενία υπέστη τραυματισμό στον μηριαίο μυ και αντικαταστάθηκε. Δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα με το Λιχτενστάιν», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση. Ξένισε λίγο το γεγονός ότι οι Αρμένιοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν «σοβαρό» τον τραυματισμό, παρά το γεγονός ότι δεν έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ στην Ανόρθωση είχαν πληροφορίες ότι «δεν εμπνέει ανησυχία».

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Αρμένιος διεθνής επέστρεψε πρόωρα στην Κύπρο, όπου και θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή του. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις, από τις οποίες θα διαφανεί και ο χρόνος αποθεραπείας. Ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Τιμούρ Κετσπάγια επεξεργάζεται σενάρια με ή χωρίς τον Αμπαρτζουμιάν. Στο κακό σενάριο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τον αντικαταστάτη του, αφού σημαντικό ρόλο θα παίξει και το αγωνιστικό πλάνο. Περισσότερο αν θα παρατάξει την ομάδα του με τρεις ή τέσσερις αμυντικούς.

Ο Γεωργιανός τεχνικός θα περιμένει αύριο και τις τελευταίες επιστροφές των παικτών που συμμετείχαν στην προκριματική φάση του Μουντιάλ και θα καταστρώσει τα πλάνα του.

Την ίδια άποψη συμμερίζονται και οι οπαδοί της Ανόρθωσης. Το δείχνουν, άλλωστε, σε κάθε ευκαιρία. Στήριξαν την ομάδα τους με θέρμη στους ευρωπαϊκούς αγώνες, παρά την πανδημία έχει διατεθεί ικανοποιητικός αριθμός εισιτηρίων διαρκείας, ενώ σε ελάχιστες ώρες «έφυγαν» περισσότερα από χίλια πακέτα για τους εντός έδρας αγώνες του Κόνφερενς Λιγκ. Χθες δεν έγινε γνωστό πού έφτασε η διάθεση των πακέτων, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι στο ΓΣΠ θα υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα από τους φίλους της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ