Ανόρθωση: Το γυαλί που (δεν) ξανακολλάει και οι προσπάθειες του Ράγιος

Λένε πως ««αν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει». Το… γυαλί ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Ρούβεν Ράγιος δεν έχει απλά ραγίσει, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει οποιαδήποτε αντίδραση από τις δύο πλευρές ώστε ν’ αποτελέσουν εξαίρεση στον κανόνα με το ραγισμένο γυαλί.

Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν αλλάζει ούτε λέξη από το συμβόλαιο που πρόσφερε στον Ισπανό επιτελικό μέσο, ενώ ο 34χρονος ποδοσφαιριστής φρόντισε με δηλώσεις του στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή  «Τα Λέμε Όλα» να βάλει «φωτιές» δηλώνοντας απογοητευμένος, προσβεβλημένος και υποτιμημένος από την πρόταση που του έγινε, ενώ δεν φοβήθηκε να πει ότι κάποιοι δεν τον σεβάστηκαν.

Οι μέρες κύλησαν δίχως να προκύπτει γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ράγιος. Το ημερολόγιο πλησιάζει στην 1η Ιουνίου ημέρα κατά την οποία ο έμπειρος μέσος δεν θα έχει συμβατικές υποχρεώσεις με την ομάδα της Αμμοχώστου έπειτα από τέσσερα χρόνια. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήδη κοιτάζει στο «παζάρι» γι’ απόκτηση «δεκαριού», ενώ ο Ράγιος ψάχνει απεγνωσμένα στην Κύπρο συμβόλαιο με απολαβές κοντά στις 250.000 ευρώ ετησίως, όσα δηλαδή εισέπραττε στην «Κυρία» στη λήξασα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Φέρνει και έναν… Κορέια για δεξιά ο Τιμούρ

O ίδιος και ο ατζέντης του διατυμπανίζουν (με κάθε τρόπο) ότι υπάρχουν προτάσεις από σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες, όμως από Κύπρο (και Ελλάδα) ο Ράγιος δύσκολα θα βρει, κυρίως λόγω ηλικίας, το συμβόλαιο που θέλει. Ο χρόνος θα δείξει εάν θα τα καταφέρει. Όπως επίσης και αν θα επιβεβαιώσει αρκετό κόσμο που πιστεύει ότι στο τέλος θα βάλει νερό στο κρασί του, θα ρίξει τον εγωισμό του και θα κτυπήσει την πόρτα της Ανόρθωσης. Πάντως, στο δεύτερο ενδεχόμενο το… κλειδί της πόρτας το έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ