aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το επιπρόσθετο «όπλο» του Τιμούρ

Ανόρθωση: Το επιπρόσθετο «όπλο» του Τιμούρ

Η προϊστορία δεν παίζει.. ποδόσφαιρο, αλλά αποτυπώνει τα δεδομένα της συγκεκριμένης στιγμής, της συγκεκριμένης περιόδου. Στην περίπτωση των αναμετρήσεων της Ανόρθωσης με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για το πρωτάθλημα, επί των ημερών του Τιμούρ Κετσπάγια η υπεροχή των κυανόλευκων είναι καταφανής. Κάτι σαν επιπρόσθετο «όπλο» για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Αμμοχώστου, ο Γεωργιανός τεχνικός κόντρα στους γαλαζοκίτρινους δεν έχει γευθεί την ήττα σε αγώνα πρωταθλήματος. Η ήττα (1-2) προ 20ημέρου στο ΓΣΠ ήταν για το κύπελλο και η πρώτη μετά από δυόμισι σεζόν δράσης στα μεγάλα αυτά ντέρμπι.

Κι επειδή ο αγώνας του Σαββάτου θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αξίζει να σημειωθεί ότι εντός έδρας και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις, η ομάδα του Κετσπάγια έβρισκε τον δρόμο προς τη νίκη. Σερί που όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο θέλουν να συνεχιστεί για να ανανεώσουν τις ελπίδες τους για κάτι καλό στον ποδοσφαιρικό μας μαραθώνιο. Με τον Γεωργιανό τεχνικό στον πάγκο της, στα έξι ματς πρωταθλήματος που προηγήθηκαν, μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Με το κύπελλο μαζί (βλέπε σχετικό πίνακα) η σούμα δείχνει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Όσο οι αγωνιστικές προχωρούν, τόσο περισσότερο στενεύουν τα περιθώρια σε αναμετρήσεις όπως αυτή του Σαββάτου. Η Κυρία θέλει μόνο νίκη για να ανέβει σκαλοπάτια στη βαθμολογία και ταυτόχρονα να αντλήσει δύναμη και αυτοπεποίθηση για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης, όπου θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου Coca-Cola. Σήμερα ο Κετσπάγια θα μετρήσει παρουσίες, αφού θα επιστρέψουν οι διεθνείς, για να καταστρώσει τα πλάνα του για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ