aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το επικρατέστερο σενάριο για την ενδεκάδα

Ανόρθωση: Το επικρατέστερο σενάριο για την ενδεκάδα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μελέτησε όλα τα δεδομένα και θα παρατάξει απόψε την Ανόρθωση με στόχο να γίνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στον επαναληπτικό, παρά τον αποκλεισμό από τη Ραπίντ Βιέννης, και φιλοδοξεί ότι με ανάλογη εμφάνιση θα αποκλείσει τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Δραματικές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένονται και πιστεύεται ότι θα αγωνιστούν οι ίδιοι έντεκα όπως και την περασμένη Πέμπτη. Την αποστολή ακολούθησε και ο Άσερ Μπουσουλάζιτς, αλλά θα είναι μεγάλη έκπληξη αν χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα.

Εκτός απρόοπτου, στην εστία θα είναι ο Λόρια, τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Ρισβάνης, Κορέια, δίδυμο ανασταλτικών μέσων οι Κώστας Αρτυματάς και Χουσμπάουερ με τον Πόποβιτς σε ελεύθερο ρόλο και τους Ντέλετιτς (δεξιά), Χριστοδουλόπουλο (αριστερά) να πλαισιώνουν τον προωθημένο Λάφερτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ