aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το δεκαήμερο της χαράς και τα λόγια ελπίδας

Ανόρθωση: Το δεκαήμερο της χαράς και τα λόγια ελπίδας

Την τρίτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο, και για πρώτη φορά μετά από έναν περίπου χρόνο πανηγύρισε η Ανόρθωση, το βράδυ της Τετάρτης επί της ΠΑΕΕΚ με 2-0, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας.

Τελευταία φορά, κατ’ ακρίβεια, που κατάφερε να πετύχει κάτι ανάλογο η «Κυρία» ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν νίκησε κατά σειρά Εθνικό, Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνα. Αυτό από μόνο του λέει πολλά… Η προσφυγική ομάδα βρίσκεται, ίσως, στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν. Τα αμυντικά κενά σχεδόν ελαχιστοποιήθηκαν, κάτι που «ομολογούν» τα τρία σερί ματς με μηδέν παθητικό.

Η αγωνιστική βελτίωση της Ανόρθωσης την ανέβασε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 22 βαθμούς και στο -7 από την κορυφή. Απόσταση που ασφαλώς δεν θεωρείται μικρή, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί.

Γέμισε αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας το τελευταίο δεκαήμερο της… χαράς και τα σερί θετικά αποτελέσματα, ενώ και στο εσωτερικό της, επικρατεί πλέον ηρεμία και πίστη, ότι θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή λόγω των γιορτών. Απαραίτητη προϋπόθεση, να μην κάνει την εμφάνιση της η χαλάρωση, και η διακοπή να αφήσει τους κυανόλευκους ανεπηρέαστους, και να το «πιάσουν» από εκεί που το άφησαν το βράδυ της Τετάρτης.

Αισιοδοξία σκορπίζουν ταυτόχρονα και οι δηλώσεις των Μαρίνου Μήτρου, Ευγένιου Χαμπουλλά και Τιμούρ Κετσπάγια, πριν και μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Δια στόματος των οποίων ακούστηκαν καθησυχαστικές δηλώσεις όσον αφορά την ανανέωση του αρχηγού Κωστάκη Αρτυματά, αλλά και δηλώσεις που προανήγγειλαν μετεγγραφική ενίσχυση και μάλιστα πολύ σύντομα…

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου: «Δεν ανησυχούμε για Αρτυματά, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους»

Οι δηλώσεις του Ευγένιου Χαμπουλλά: «Θέλουμε επιθετικό, σύντομα ανακοινώσεις»

Οι δηλώσεις του Τμιούρ Κετσπάγια: «Θα φέρουμε παίκτες, αλλά πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ