aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το «Blue Day» και οι προπονήσεις

Ανόρθωση: Το «Blue Day» και οι προπονήσεις

Την ευκαιρία να συναντηθούν με παίκτες της Ανόρθωσης στο καθιερωμένο «Blue Day» έχουν σήμερα οι φίλοι της «Κυρίας» από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, στην μπουτίκ του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στην εκδήλωση θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα για τους μικρούς φίλους της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στον χώρο για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 2 Ιανουαρίου. Η πρόκριση θα κριθεί με τη διεξαγωγή δύο παιχνιδιών και έτσι είναι σημαντικό για την ομάδα της Αμμοχώστου να καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο, για να πάει στον επαναληπτικό με μεγαλύτερο αέρα.

Για την πρώτη αναμέτρηση λοιπόν με τους βυσσινί, η τιμή έχει καθοριστεί στα 10 και 5 ευρώ. Είναι έτσι μία καλή ευκαιρία να βρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς. Τα ταμεία και οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13:30. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται στο κατάστημα αναμνηστικών του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο «Θεμιστόκλειο» και στο κατάστημα αθλητικών ειδών San Siro (Δερύνεια). Εισιτήρια θα πωλούνται σήμερα στην Blue Fan Day στην μπουτίκ.

Σήμερα μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αρχικά με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο κύπελλο και ακολούθως με την Αλκή για το πρωτάθλημα. Και τα δυο ματς είναι προγραμματισμένα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ