aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το ασχημόπαπο δεν έγινε κύκνος

Ανόρθωση: Το ασχημόπαπο δεν έγινε κύκνος

Επιχείρηση προσγείωση άρχισε στην Ανόρθωση. Η επιβλητική τεσσάρα επί της Ομόνοιας δημιούργησε  ευφορία στις τάξεις των κυανόλευκων, όμως για να είναι ευεργετική θα πρέπει να τύχει της ανάλογης διαχείρισης. Στην ομάδα της Αμμοχώστου αναγνωρίζουν πως το ασχημόπαπο δεν έγινε κύκνος μέσα σε μία νύχτα. Χρειάζεται ακόμη περισσότερη βελτίωση και κυρίως συνέπεια στα αποτελέσματα.

Η εμφάνιση κόντρα στην Ομόνοια και τα πρώτα δείγματα γραφής των νέων αποκτημάτων τόνωσαν το ηθικό της διοίκησης Ανδρέα Σάντη, που ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μία δύσκολη περίοδο και πίστωσε τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στον πάγκο «φωνάζει» ότι υπάρχει ποιότητα και δυναμική για καλύτερες ημέρες.

Η πυξίδα όλων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι στραμμένη στο θεσμό του κυπέλλου. Άλλωστε, είναι η μοναδική οδός για διάκριση και εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μέσω του πρωταθλήματος, οι κυανόλευκοι θα προετοιμαστούν καταλλήλως για τους αγώνες δίχως αύριο του κυπέλλου, αρχής γενομένης από την πρώτη προημιτελική αναμέτρηση της 16ης Φεβρουαρίου με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ