aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το… απειλητικό μήνυμα του Μιχαήλ στον Λόρια

Ανόρθωση: Το… απειλητικό μήνυμα του Μιχαήλ στον Λόρια

«Οικονομικά ήταν πολύ καλή η πρόταση του ΑΠΟΕΛ, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ο στόχος που είχα ήταν να είμαι σε ομάδα με περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Θέλω να διατηρήσω τη θέση μου στην Εθνική και στην ηλικία που είμαι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στον ΑΠΟΕΛ είχα δώσει απάντηση πως θα το σκεφτόμουν, όταν μου έγινε η πρόταση», δήλωσε ο Νεόφυτος Μιχαήλ μετά το διαζύγιό του με τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Κύπριος τερματοφύλακας αποκτήθηκε χθες από την Ανόρθωση, που αποτελεί το 8ο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Με τη ραδιοφωνική δήλωσή του λοιπόν στις 16 Ιουνίου, στέλνει ξεκάθαρο… απειλητικό μήνυμα στον Γκιόργκι Λόρια ότι δεν πάει στο «Αντώνης Καράς» για να μείνει στη σκιά. Αντιθέτως, πάει στην Ανόρθωση για να αυξήσει τον συναγωνισμό για την υπεράσπιση των διχτύων.

Το έργο του, ασφαλώς, μόνο εύκολο δεν θα είναι με συμπαίκτη του τον Γεωργιανό κίπερ. Ως γνωστόν, η εστία… χωράει μόνο έναν και ο πορτιέρε της Εθνικής Κύπρου θα προσπαθήσει για ακόμη μία φορά να αποδείξει ότι δικαιούται κάτι παραπάνω από τον ρόλο του «δεύτερου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ