aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Την έχουν στο περίμενε

Ανόρθωση: Την έχουν στο περίμενε

Οι πληροφορίες από τη Λεμεσό θέλουν τον Παύλο Κορρέα να βρίσκεται προ των πυλών του Απόλλωνα, ενώ η Ανόρθωση δεν έχει λάβει ακόμη την απάντηση στην πρότασή της για ανανέωση. Πάντως, κάτι που ανοίγει διάπλατα την πόρτα εξόδου από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», είναι η χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσής του, που αντιστοιχεί στις €7.000!

Την ίδια ώρα, αναμένεται και η απόφαση του Κωστάκη Αρτυματά, για τον οποίον επίσης διαρρέει ενδιαφέρον από τους πρωταθλητές. Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» βρίσκονται στο περίμενε για να δουν ποια κατάληξη θα έχουν τα δύο θέματα.

Ειδικά αναφορικά με τον Αρτυματά, οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου εκτιμούν ότι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν και ελπίζουν πως θα αποδειχθούν αρκετά. Του προσφέρθηκε γερή αύξηση αποδοχών, ενώ οι παράγοντες του συλλόγου ελπίζουν πως θα εκτιμηθεί αναλόγως η δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε για να φτιάξει την καριέρα του, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον ΑΠΟΕΛ.

Για την Ανόρθωση είναι σημαντικό να διατηρήσει στις τάξεις της δύο διεθνείς Κύπριους, οι οποίοι είναι ενδεκαδάτοι. Όσο πιο αξιόπιστες λύσεις πέραν των 15 ξένων-κοινοτικών άλλωστε, τόσο πιο «γεμάτο» είναι το έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ