aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Την αλλάζει αλλά με μέτρο

Ανόρθωση: Την αλλάζει αλλά με μέτρο

Καμπανάκι κινδύνου ήχησε ο Τσίσκο Μουνιόθ στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, ενόψει της αυριανής (26/10, 17:00) αναμέτρησης με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο για την πρώτη φάση του κυπέλλου Coca – Cola. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι το μεγάλο φαβορί, εντούτοις αυτό δεν της εξασφαλίζει το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του θεσμού, όπου παρεμπιπτόντως περιμένει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Αντιθέτως, οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν του «διπλού» θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις. Γι’ αυτό και ο Ισπανός προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του συγκέντρωση στον απόλυτο βαθμό και δυναμικό μπάσιμο στην αναμέτρηση. Κατάντησε γραφικό, αλλά ισχύει πως ένα γρήγορο γκολ βοηθά την ομάδα που υπερτερεί σε ποιότητα, καθώς ο αντίπαλος θα υποχρεωθεί να ψάξει την ισοφάριση με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κενοί χώροι.

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αμπαρτζουμιάν, Εμπραλίντζε, Σάμπο και Αρτυματά (οι τελευταίοι δύο προληπτικά μένουν εκτός και εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμοι στο ντέρμπι με την Ομόνοια τη Δευτέρα στο ΓΣΠ). Ενδεχομένως να προφυλαχθεί και ο Κορέια, ο οποίος είχε αντικατασταθεί στο ματς με τη Δόξα λόγω ενοχλήσεων, αλλά προπονείται κανονικά. Ο Μουνιόθ θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Παρασκευής, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ολοκληρωτικό λίφτινγκ. Πιθανόν να προκύψει αλλαγή τερματοφύλακα με τον Κεραυνό να διεκδικεί τη θέση του Λόρια, ενώ μια ομάδα παικτών κτυπά με αξιώσεις την πόρτα της ενδεκάδας. Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται τα ονόματα των Κορρέα, Αντωνιάδη, Χρυσοστόμου, Ιωάννου, Φερέιρα και Ράντονιτς. Πόσοι και ποιοι από αυτούς θα πάρουν φανέλα βασικού θα φανεί γύρω στις 16:00 της Τετάρτης, όταν θα γίνει γνωστή η ενδεκάδα του Μουνιόθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ