aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τι σου είναι το ποδόσφαιρο!

Ανόρθωση: Τι σου είναι το ποδόσφαιρο!

Τι σου είναι το ποδόσφαιρο, έτσι; Στον χθεσινό αγώνα στο Μακάρειο Στάδιο, η ΠΑΕΕΚ μπήκε με φόρα στο δεύτερο μέρος, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε την Ανόρθωση που βρισκόταν μπροστά στο σκορ με γκολ του Ντέλετιτς (10΄) και στο 55ο λεπτό έχασε κραυγαλέα ευκαιρία για να ισοφαρίσει (το πλασέ του Μπάμπιτς σταμάτησε στο δοκάρι) και να διεκδικήσει μέχρι και τη νίκη ακόμα.

Ο Κετσπάγια; Πηγαινοερχόταν έντονα ανήσυχος μπροστά από τον πάγκο, φώναζε συνεχώς στους παίκτες του «ξυπνάτε», κουνώντας χαρακτηριστικά τα χέρια του. Έξι μόλις λεπτά μετά και ενώ η «Κυρία» έμοιαζε εγκλωβισμένη, ήλθε η λανθασμένη απομάκρυνση του Φραγκέσκου, η μπάλα με δόση τύχης έφτασε στον Ντέλετις που καιροφυλακτούσε και είπε «ευχαριστώ». Κάπως έτσι, γράφτηκε ο επίλογος!

Ο 28χρονος Σέρβος εξτρέμ, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής (2-0), πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε εκ του ασφαλούς στην έβδομη φετινή νίκη και τρίτη διαδοχική, χωρίς να δεχθεί μάλιστα γκολ. Η Ανόρθωση, με αυτά και με αυτά, σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση, μείωσε αυτομάτως τις αποστάσεις από τον Απόλλωνα (-7), την ΑΕΚ (-6) και τον Άρη (-5), κλείνοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το 2021.

Η «Κυρία» δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, με την απουσία του Ουάρντα να είναι εμφανής. Άλλη μία φορά παρουσίασε διακυμάνσεις στην απόδοσή της, ωστόσο ήταν ξανά ουσιαστική, μπαίνοντας στο κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ