aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Θυμίζει ματς «δίχως αύριο»

Ανόρθωση: Θυμίζει ματς «δίχως αύριο»

Τα αριθμητικά δεδομένα της Ανόρθωσης είναι.. θλιβερά. Τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη με δύο ήττες (από ΑΕΚ και Απόλλωνα) και δύο ισοπαλίες (με Ακρίτα και Ένωση) και στο ίδιο διάστημα έχει πετύχει μόλις 2 τέρματα κι έχει δεχθεί 7. Η δε συνολική συγκομιδή στις πρώτες επτά αγωνιστικές τη βρίσκει στην 9η θέση με 8 βαθμούς (ένα λιγότερο από την περσινή σεζόν στους ίδιους αγώνες).

Γι’ αυτό κι η σημερινή αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο τη Δόξα έχει χαρακτήρα «δίχως αύριο». Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη για την «Κυρία» είναι πάρα πολλοί. Στο μεσοδιάστημα σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα (και τα αποτελέσματα) «ξηλώθηκε» η προπονητική ηγεσία και η αθλητική Διεύθυνση και το γενικό πρόσταγμα έχει, πλέον, ο Τσίσκο Μουνιόθ. Μόνο αν ο Ισπανός τεχνικός οδηγήσει την ομάδα του στο τρίποντο θα κοπάσει η γκρίνια και η απογοήτευση. Το δε σενάριο, άλλης μιας αγωνιστικής χωρίς νίκη, φαντάζει «εφιαλτικό».

Όλοι στο στρατόπεδο των κυανόλευκων έχουν στρωθεί στη δουλειά για να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί. «Δεν είναι ζήτημα έδρας, είναι ζήτημα αρνητικών αποτελεσμάτων. Και εκτός έδρας να παίζαμε, πάλι στόχος θα ήταν η νίκη. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα, κυρίως στον τομέα της αποτελεσματικότητας», ανέφερε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Χριστοφόρου, τονίζοντας ότι οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν και ότι το βάρος είναι σε αυτούς που επιλέγει ο προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ