aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Θύμισε βραδιές 2008

Ανόρθωση: Θύμισε βραδιές 2008

Νύχτες από το μαγικό 2008, έζησε χθες βράδυ το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η Ανόρθωση ήταν συνεπέστατη στο ιστορικό ραντεβού της, νίκησε τη Χάποελ Μπερ Σεβά με 3-1 και σε συνδυασμό με το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι προκρίθηκε στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Θα βάλει «ζεστό» χρήμα στο ταμείο της που αναμένεται να ξεπεράσει τα €3.500.000, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Επανέρχεται για τα καλά στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια και άντλησε δύναμη και αυτοπεποίθηση για τις αναμετρήσεις εντός και εκτός των τειχών. Ταυτόχρονα θα δοθεί η δυνατότητα στον Τιμούρ Κετσπάγια να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του. Ο Γεωργιανός τεχνικός αποθεώθηκε χθες, αφού επί των ημερών του η «Κυρία» γιγαντώνεται και πάλι. Ήταν το «τιμώμενο» πρόσωπο στη χθεσινή παράσταση, ενώ χειροκροτήθηκε θερμά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος «έλαμψε» περισσότερο για τα δύο τέρματα που πέτυχε, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Αρτυματάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ