aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θετική απάντηση από ακραίο επιθετικό

Ανόρθωση: Θετική απάντηση από ακραίο επιθετικό

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε αναζήτηση του… αντι-Λαβόρδε βρίσκονται στην Ανόρθωση. Ο Κολομβιανός αριστερός εξτρέμ δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση της «Κυρίας» και ήδη η προσοχή για ενίσχυση στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις.

Έχουν προταθεί και έχουν αξιολογηθεί πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ένας εξ αυτών απάντησε προφορικά ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης, όμως ο Ρόνι Λέβι έχει άλλες προτεραιότητες.

Διαβάστε επίσης: «Σφήνα» άλλης ομάδας για Γκιουρίς και τερτίπια Ρώσων         

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, ψηλά στη λίστα βρίσκεται ένας Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός και ένας Ευρωπαίος. Στόχος της διοίκησης του Ανδρέα Παντελή είναι αρχές της εβδομάδας να υπάρξει κατάληξη στο θέμα και να μπορέσει ο εκλεκτός να ενσωματωθεί με την ομάδα το συντομότερο. Ο Λέβι θεωρεί ότι δεν πρέπει να γίνει λάθος στη συγκεκριμένη θέση, μιας και ο παίκτης που θα αποκτηθεί προορίζεται για βασικός. Επομένως περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ