aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Θεμέλια πρόκρισης στη Βηρσαβεέ

Ανόρθωση: Θεμέλια πρόκρισης στη Βηρσαβεέ

Στην πόλη Βηρσαβεέ, όπως αναφέρεται στην ελληνική γλώσσα η Μπερ Σεβά, θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Κόνφερνενς Λιγκ η Ανόρθωση. Ένα εγχείρημα ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για την κυπελλούχο μας, που ταξίδεψε στο Ισραήλ με περίσσια θέληση και συγκρατημένη αισιοδοξία.

Στις 20:00 (ζωντανή μετάδοση από τη Cablenet) στο Στάδιο «Τότο Τέρνερ» θα δώσει τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με την προσδοκία ότι θα πάρει το αποτέλεσμα που θα τη βοηθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους, σε μια εβδομάδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Χάποελ Μπερ Σεβά δεν είναι κανένα μεγαθήριο στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ, αλλά συγκαταλέγεται ανάμεσα στην ελίτ της χώρας με την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων τα τελευταία έξι χρόνια. Έχει μεγάλες φιλοδοξίες, τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών, και με τον Ρόνι Λέβι στο τιμόνι της θέλει να επανέλθει και πάλι στην κορυφή. Η δυναμικότητά της επιβεβαιώνεται με την αναφορά και μόνο στα αποτελέσματά της στην Ευρώπη την τρέχουσα περίοδο.

Προκρίθηκε με συνολικό σκορ 6-0 (0-2 εκτός έδρας και 4-0 εντός) σε βάρος της βουλγαρικής Άρντα, ενώ στον επόμενο γύρο απέκλεισε την πολωνική Σλασκ με εκείνο το ηχηρό 4-0, ενώ στον πρώτο αγώνα είχε ηττηθεί με 2-1. Πέρα από τον γνωστό μας Ρόνι Λέβι, η ισραηλινή ομάδα έχει στις τάξεις της δύο πρώην παίκτες της «Κυρίας», τον τερματοφύλακα Αριέλ Αρούς και τον Ντορ Μίχα, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως επιλογές «από το πάνω ράφι».

Ο Ρόνι Λέβι, πάντως, ήταν ιδιαίτερα εγκωμιαστικός για την κυπελλούχο Κύπρου, όταν χθες του ζητήθηκε να τη συγκρίνει με τη Λασκ: «Πρόκειται για εντελώς διαφορετικές ομάδες. Νομίζω ότι η Ανόρθωση είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους Πολωνούς, πιο επικίνδυνη και με παράδοση στην Ευρώπη. Θα πρέπει να κάνουμε δουλειά και στις δύο συναντήσεις και πρέπει να πετύχουμε καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Άλλαξαν πολλούς παίκτες το καλοκαίρι, σίγουρα δεν είναι η ίδια ομάδα που προπονούσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ