aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Θέμα στη Σερβία o ορισμός του Γεωργιανού διαιτητή

Ανόρθωση: Θέμα στη Σερβία o ορισμός του Γεωργιανού διαιτητή

Θέμα συζητήσεων έχει γίνει στη Σερβία ο ορισμός του Γεωργιανού διαιτητή Γκιόργκι Κρουασβίλι στον «τελικό» πρόκρισης ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ανόρθωση, για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη.

Ο σερβικός Τύπος σχολιάζει τον ορισμό της γεωργιανής διαιτητικής ομάδας, που βρίσκεται στο… επίκεντρο και προκαλεί ενδιαφέρον, όπως σημειώνουν, αφού πρόκειται για συμπατριώτες του προπονητή της «Κυρίας» Τιμούρ Κετσπάγια.

Το δημοσίευμα:

Ο Γκιόργκι Κρουασβίλι είναι στο επίκεντρο.

Ένας πόντος είναι αρκετός για την Παρτίζαν ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση, και η κυπριακή Ανόρθωση είναι στον δρόμο της. Και στη μέση βρίσκεται ο διαιτητής Γκιόργκι Κρουασβίλι.

Ενδιαφέρον ότι ο Κρουασβίλι είναι συμπατριώτης του προπονητή της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια.

Είναι ένας 35χρονος διαιτητής, που τώρα κάνει την εμφάνιση του στην ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς έχει σφυρίξει μόλις σε τέσσερις αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ και έναν για το Κόνφερενς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει μόνο διαιτητεύσει αγώνες των προκριματικών.

Untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ