Ανόρθωση: Θέμα χρόνου για τον Μαργκάσα, τα δεδομένα με Πέτρου-Αρτυματά

Ίσως και σήμερα να προκύψουν εξελίξεις για τον Ρενάτο Μαργκάσα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα με τον Ρενάτο Μαργκάσα και την Ανόρθωση. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να γίνει το έμβασμα των 50.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα για να κάνει δικό της τον κυπριοποιημένο Πορτογάλο, ενώ ο έμπειρος μέσος επιστρέφει και από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κύπρου. Μπορεί να καθυστέρησε λίγο η περίπτωση Μαργκάσα, όμως κλείνει θετικά μιας και όλα είναι συμφωνημένα.

Απ’ εκεί και πέρα ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν «καίγεται» αυτή τη στιγμή για να φέρει άλλους ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο Α. Απομένουν δύο θέσεις κενές και πρόθεση του Κετσπάγια είναι να μην τις καλύψει αμέσως, αλλά να περιμένει να δει μέσα από την προετοιμασία αν θα χρειαστεί να κάνει κάποια άλλη κίνηση ή να αλλάξει το μετεγγραφικό πλάνο του. Μία από τις δυο θέσεις αναμένεται να καλυφθεί με πρωτοκλασάτο ακραίο επιθετικό. Για την άλλη θα το δει ο προπονητής αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πήραν υποσχέσεις, «όχι» και από ΓΣΖ για την επίσημη πρώτη

Ο Κετσπάγια έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στη διοίκηση ότι θέλει οπωσδήποτε τον Αρτυματά και τον Πέτρου της ΕΝΠ. Με τον Αρτυματά θα προκύψουν νεότερα τις επόμενες ημέρες μιας και θα γίνουν επαφές και αναμένονται εξελίξεις. Ο Κύπριος μέσος πιέζει όσο μπορεί για να γίνει η μετεγγραφή, αλλά όλα θα εξαρτηθούν στις τελικές επαφές Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά τον Πέτρου, η ΕΝΠ απέρριψε την πρώτη πρόταση που ήταν περίπου 60.000 ευρώ αξιώνοντας ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ και η Ανόρθωση δεν αποκλείεται να επανέλθει σε κάποιο σημείο με νέα πρόταση.

Ένα άλλο κομμάτι του προγραμματισμού είναι το κεφάλαιο των δανεικών. Ουσιαστικά όσοι ήταν δανεικοί θα επιστρέψουν και θα αξιολογηθούν στις πρώτες προπονήσεις από τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ