aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Θέλουμε σέντερ φορ τώρα!»

Ανόρθωση: «Θέλουμε σέντερ φορ τώρα!»

Η βεβαιότητα του προέδρου της Ανόρθωσης, Ευγένιου Χαμπουλλά, ότι η ομάδα του θα κατακτήσει ένα από τα δύο τρόπαια της τρέχουσας περιόδου, είτε αυτό του πρωταθλήματος είτε αυτό του κυπέλλου, δεν σηκώνει πολλές «μεταφράσεις». Η μία έχει να κάνει με την πίστη στις δυνατότητες των παικτών της και η δεύτερη ότι μοιάζει με προαναγγελία μετεγγραφών που θα κάνουν τη διαφορά.

Αυτό, εξάλλου, ζήτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια και το έχει δηλώσει και δημόσια. Κι ενώ η «Κυρία» νίκησε χθες 2-0 τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, η διοίκηση και η τεχνική της ηγεσία, «δουλεύουν» και στον τομέα της ενίσχυσης. Κάποιες από τις αποχωρήσεις είναι ήδη γνωστές. Λάφερτι, Μπουσουλάτζιτς και Νινούα, δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο τελευταίος, μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελλαδικού Τύπου, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, δεν πρόκειται να επιστρέψει και θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ.

Η απόκτηση σέντερ φορ δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Η Ανόρθωση δεν έχει ουσιαστική βοήθεια από τους καθαρόαιμους επιθετικούς της, αφού και οι τρεις μαζί (Κατσαράβα, Λάφερτι, Ρουσιάς), στους αγώνες πρωταθλήματος (σύνολο 847 λεπτά) έχουν πετύχει ένα γκολ όλο κι όλο, αυτό του Γεωργιανού κόντρα στην Ομόνοια.

Ένας τραγικός απολογισμός που παραπέμπει σε αποφάσεις τύπου «θέλουμε σέντερ φορ τώρα!». Από κει και πέρα, μόνο και μόνο οι ατάκες του Κετσπάγια για τα επαναλαμβανόμενα «αμυντικά λάθη», οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα γίνει προσπάθεια για ενίσχυση της αμυντικής συμπεριφοράς των κυανόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ