Ανόρθωση: «Θέλεις κίνητρο τίτλου; Δεν θα γίνουν μειώσεις»

Οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο δεν θα κληθούν να συζητήσουν για μείωση στις απολαβές τους...

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η πανδημία του κορωνοϊού δημιούργησε πολλά προβλήματα στην πλειονότητα των σωματείων. Στην Ανόρθωση, υπάρχει έντονη η πεποίθηση ότι «τσαλακώθηκε» η αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου με την αδικαιολόγητη -όπως υποστηρίζουν- διακοπή των διοργανώσεων, αλλά ταυτόχρονα, γιγαντώθηκε το πείσμα και η θέληση για να κατακτηθούν αυτά που δεν τους επιτράπηκε να διεκδικήσουν (και χάθηκαν) στην διακοπείσα σεζόν.

Ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξή του στο «Goal». Θα γίνουν οι προσθήκες που θα ζητήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια, έτσι ώστε η «Κυρία» να ενισχυθεί, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον προϋπολογισμό ανέφερε: «Θα είναι τέτοιος που να μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Με δεδομένο ότι στην ομάδα της Αμμοχώστου, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο «υπάρχουν ξεκάθαρες γραμμές και ο καθένας κάνει τη δουλειά του», το μέτρημα των κουκιών ανέδειξε ότι δεν θα μειωθεί ο προϋπολογισμός. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς και οι συνεργάτες του στη διοίκηση της Εταιρείας, θα κληθούν να βρουν τους τρόπους για να υπάρχει ισολογισμός εσόδων και εξόδων με βάση τους αριθμούς της αδόξως λήξασας περιόδου.

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με τους κυανόλευκους δεν θα κληθούν να συζητήσουν για μείωση στις απολαβές τους. Αυτό θα γίνει σε ορισμένους παίκτες που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό τους και ο Τιμούρ Κετσπάγια άναψε το πράσινο φως για την ανανέωσή του.

Για τη διοίκηση των κυανόλευκων, αυτό είναι το ισχυρότερο κίνητρο προς τους παίκτες, να είναι ακόμη περισσότερο παθιασμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο της νέας περιόδου. Κάτι παρόμοιο, εξάλλου, ίσχυσε και στη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων της 75νθημερης διακοπής, αφού υπάρχει πρόνοια ότι σε περίπτωση ευρωπαϊκών επιτυχιών δεν θα ισχύσει η αποκοπή ενός μηνιαίου μισθού.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ