aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θέλει βάσεις κόντρα στα προβλήματα…

Ανόρθωση: Θέλει βάσεις κόντρα στα προβλήματα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παιχνίδι κυπέλλου σήμερα για την Ανόρθωση και ο Τιμούρ Κετσπάγια μαζί με τους ποδοσφαιριστές του το αντιμετωπίζουν με την ίδια σοβαρότητα όπως κάθε άλλο. Πόσο μάλλον όταν έχουν να αντιμετωπίσουν ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα. Η Ανόρθωση εμφανίζεται ως το φαβορί στο ζευγάρι με τον Ολυμπιακό, όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος είναι φυσικά από σήμερα να βάλει γερές βάσεις για πρόκριση, έτσι ώστε ο επαναληπτικός να είναι πιο εύκολος και, αν χρειαστεί, να ξεκουραστούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι αναγκασμένος να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα του μιας και υπάρχουν προβλήματα που θα φέρουν σημαντικές διαφοροποιήσεις. Εκτός αποστολής αναμένεται να μείνουν οι Λόρια, Οκριασβίλι, Ράγιος και Μαργκάσα. Ο Ιωάννου προπονείται σε πιο εντατικό ρυθμό, όμως πιθανόν να μείνει και αυτός εκτός αποστολής. Με αυτά τα δεδομένα ο τεχνικός της «Κυρίας» αναγκαστικά θα προβεί σε κάποιες αλλαγές, ενώ αναπόφευκτα το μυαλό θα είναι και λίγο στο ματς με την Ομόνοια.

Το να γίνουν προβλέψεις είναι κάπως ρίσκο με προπονητή τον Κετσπάγια ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Ο Παπαδόπουλος θα είναι βασικός, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης Παναγιώτης Αρτυματάς, Εγγλέζου, Βασιλακάκης, Μανθάτης, Ντούρις και Σαντίκ. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που περιμένουν μία ευκαιρία για να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν και ο Κετσπάγια θα τη δώσει σε κάποιους σήμερα. Το κλίμα σαφέστατα και είναι εξαιρετικό και άπαντες αισιοδοξούν ότι με την ψυχολογία που υπάρχει θα μπορέσει η ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Ο Ολυμπιακός είναι μία επικίνδυνη και καλοδουλεμένη ομάδα, όμως στην Ανόρθωση θέλουν να φθάσουν όσο γίνεται πιο μακριά και στο κύπελλο και δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν για τον θεσμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ