aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θέλει σερί τρίποντα για το χαμένο έδαφος

Ανόρθωση: Θέλει σερί τρίποντα για το χαμένο έδαφος

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση της Ανόρθωσης με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και το μοναδικό ερωτηματικό στις τάξεις των κυανόλευκων είναι η συμπερίληψη ή όχι του Μιχάλη Μανιά στην αποστολή. Ο Ελλαδίτης φορ υπέστη θλάση και μετρά αντίστροφα για την  επάνοδό του. Οι πιθανότητες για το μεθαυριανό ματς είναι εναντίον του, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Θα απουσιάζει σίγουρα ο Καλτσάς μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον «καβγά» του με τον Παπουλή στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα με την Ομόνοια. Με τις όποιες απουσίες, ο στόχος της επανόδου στις νίκες είναι αδιαπραγμάτευτος για τους κυανόλευκους. Ήδη έχουν χάσει έδαφος και με στραμμένο, πλέον, το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξουν σερί τρίποντα που θα τους ανεβάσουν βαθμολογικά.

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΚΟΠ, η σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στους μαυροπράσινους της Λευκωσίας θα αρχίσει στις 18:30 και όχι στις 20:30, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένος. Κι όπως είναι γνωστό μετά τα σχετικά διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, θα γίνει χωρίς θεατές, όπως σε όλα τα γήπεδα της Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ