aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Θέλει να συνεχίσει να ονειρεύεται

Ανόρθωση: Θέλει να συνεχίσει να ονειρεύεται

«Διπλό» εδραίωσης στις θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και δυναμική επιστροφή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα ψάξει σήμερα (19:00, Primetel1) η Ανόρθωση. Κόντρα στην ΑΕΚ, τη μοναδική ομάδα από την οποία ηττήθηκε δύο φορές στο φετινό πρωτάθλημα, η «Κυρία» θα κυνηγήσει μόλις την τρίτη νίκη της στη νεόδμητη έδρα των κιτρινοπράσινων. Οι κυανόλευκοι μόνο δύο από τις εννιά φορές που επισκέφτηκαν την «Αρένα» έφυγαν με ψηλά το κεφάλι, κάτι που φανερώνει τη δυσκολία της αποστολής του Τιμούρ Κετσπάγια και των ποδοσφαιριστών του.

Η ομάδα της Αμμοχώστου εάν υπερκεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ θα πάει στο +4 από τους Λαρνακείς και στο +5 από την Πάφος FC. Επομένως θα έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και υποδεχόμενη τον Απόλλωνα στην επόμενη αγωνιστική θα αναζωπυρωθούν οι ελπίδες για διεκδίκηση του τίτλου.

Η Ανόρθωση θα στοχεύσει σε εκτός έδρας επιτυχία μετά από δύο μήνες. Τελευταία φορά που χαμογέλασε μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν στις 17 Φεβρουαρίου (νίκη 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ). Ακολούθησαν τέσσερις ισοπαλίες με Απόλλωνα (2-2, 1-1), Πάφος FC (2-2), Άρη (1-1)για το θεσμό του πρωταθλήματος και η ήττα (1-2) από τον ΑΠΟΕΛ στον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ