aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Θέλει να πατήσει φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο

Ανόρθωση: Θέλει να πατήσει φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο

Η Ανόρθωση θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη εξάδα, εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν το έκανε. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου (και με τρία ματς στο χέρι, αν προσθέσουμε το αναβληθέν με την ΑΕΖ), έχει άλλη μια ευκαιρία. Με αντίπαλο την ομάδα που θέλει να της «κλέψει» τη θέση.

Γι’ αυτό και η σημερινή αναμέτρηση στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00) έχει πάρει διαστάσεις σούπερ ντέρμπι. Η «Κυρία» πλεονεκτεί στα πλείστα σενάρια και καλείται να τα… διαγράψει, σήμερα, με ένα θετικό αποτέλεσμα. Με νίκη ή ισοπαλία θα «κλειδώσει» μια θέση στον όμιλο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με τον Απόλλωνα, ο οποίος για να μείνει ζωντανός θέλει μόνο το τρίποντο.

Η ομάδα του Γκαγιέγο, όχι μόνο δεν είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά καταγράφει τη χειρότερη πορεία της στην τρέχουσα περίοδο. Ένας ατέλειωτος αγωνιστικός κατήφορος με ένα μόλις βαθμό σε τέσσερις αγώνες! Αυτόν τον κατήφορο θα επιδιώξει να σταματήσει σήμερα για να μπορέσει να αναπροσαρμόσει τους στόχους της για το υπόλοιπο της σεζόν. Οι οπαδοί της περιμένουν αισθητή βελτίωση και τα στοιχεία εκείνα που θα την επαναφέρουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ισπανός τεχνικός, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα, επέλεξε να έχει στη διάθεσή του, βασικά στελέχη, όπως είναι οι Καστέλ, Τιουνέ και Ουαγκέ. Έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σήμερα και ποίοι θα εκτίσουν της ποινή τιμωρίας τους, στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Θα λείπει, όμως, ο Ουαρίς, όπως επίσης και οι τραυματίες Γκερέρο και Αρτυματάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ