aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές

Aνόρθωση: Θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ανόρθωσης ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Πάφος FC. Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι παίκτες του προσπαθούν να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα μιας και όλοι αναγνωρίζουν ότι η αντίπαλος θα βάλει δύσκολα και για να έρθει η νίκη, θα πρέπει να ιδρώσει πολύ η ομάδα της Αμμοχώστου.

Η παφιακή ομάδα στελεχώθηκε με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μετά από τις δυο ήττες που δέχθηκε από την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, θα είναι διψασμένη για να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος. Εντούτοις, οι κυανόλευκοι δεν θέλουν να πικράνουν τον κόσμο τους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πόσα πλήρωσε για Ντούρις και οι συμφωνίες με Μαμούκα, Καμαρά, Οικονομίδη

Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναμένεται να μαζέψει πάρα πολύ κόσμο, μιας και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, ενώ, πέρα από τη ζήτηση που υπάρχει, είναι δεδομένη η παρουσία 3.500 φιλάθλων που έχουν πάρει το διαρκείας τους. Έτσι, αναμένεται το γήπεδο της Ανόρθωσης να θυμίσει ξανά την έδρα του παρελθόντος και όχι την έδρα που τα τελευταία χρόνια δεν μπόρεσε να αξιοποιηθεί.

Το κλίμα παραμένει εξαιρετικό και ο Κετσπάγια περιμένει τον Οκριασβίλι για να καταστρώσει το πλάνο του. Ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να επανέλθει και αν μπει σήμερα σε φουλ ρυθμό, θα είναι η αποστολή με όλα τα σενάρια πιθανά.

Διαβάστε επίσης: Διπλό μπάτζετ και 5.500.000 ευρώ!

Άλλα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν προκύπτουν και στην Ανόρθωση θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να πάνε στη διακοπή με καλή ψυχολογία. Εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να προπωλούνται κανονικά στα γνωστά σημεία. Η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» ενημέρωσε χθες και για το δωρεάν wifi που προσφέρει στους κατόχους καρτών διαρκείας στο γήπεδο.

«Ο φίλαθλος της Ανόρθωσης που έχει εκδώσει εισιτήριο διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα μας, μπορεί να συνδεθεί δωρεάν στο διαδίκτυο, μέσα στο γήπεδό μας, απλά πληκτρολογώντας για κωδικό εισόδου τον αριθμό Barcode του εισιτηρίου διαρκείας. Πρόκειται για μια ενέργεια από τις αρκετές που θα ακολουθήσουν και οι οποίες έχουν ως πρώτιστο στόχο την ένδειξη εκτίμησης προς όλους τους οπαδούς που μας στηρίζουν με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Επίσης, αντιπροσωπεία της Ανόρθωσης είχε συνάντηση με τον ΚΟΑ όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ