aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τετράδα για «σοδιά», άλμα και αέρα πριν από τα ματς-φωτιά

Ανόρθωση: Τετράδα για «σοδιά», άλμα και αέρα πριν από τα ματς-φωτιά

Τέσσερα παιχνίδια θα δώσει η Ανόρθωση προτού αποχαιρετήσουμε το 2021. Σε όλα θα έχει την ετικέτα του φαβορί και από τη στιγμή που τρέχει να μειώσει την απόσταση από τις προπορευόμενες ομάδες, το 4Χ3=12 είναι στόχος αδιαπραγμάτευτος.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ολοκλήρωσε και είναι έτοιμη για ΠΑΕΕΚ, χωρίς τρεις η αποστολή

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, όταν η «Μεγάλη Κυρία» θα υποδεχτεί την ΠΑΕΕΚ, ενώ τη Δευτέρα 13 του μήνα θα φιλοξενήσει τη Δόξα. Μετά τα δύο εντός έδρας ματς, ακολουθούν ισάριθμες επισκέψεις των κυανόλευκων, πρώτα στο Δασάκι (18/12) για το παιχνίδι με τον Εθνικό και έπειτα στο Μακάρειο για το εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής με την ΠΑΕΕΚ (22/12).

Βεβαίως, όπως αποδεικνύουν τα αποτελέσματα της Ανόρθωσης στον α’ γύρο σε τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια, το… δωδεκάποντο κάθε άλλο από δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται: Δόξα 0-2, Άρης 2-3, Ολυμπιακός 2-3. Δεν παύει όμως από το να είναι άλλη μια ευκαιρία για καλή «σοδιά», ώστε και να ανέλθει αισθητά βαθμολογικά και να υποδεχτεί με την ψυχολογία στα ύψη τα ντέρμπι του πρώτου μήνα του 2022:

Αρχίζει με τον Άρη, που είναι τρίτος αυτή τη στιγμή και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει πιο παραδοσιακούς ανταγωνιστές, όπως ο ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΛ, η ΑΕΚ και η Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ένα δεδομένο και δύο σενάρια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ