aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τέλος στον εφιάλτη

Ανόρθωση: Τέλος στον εφιάλτη

Κανένας στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης δεν θα θέλει να θυμάται τη σεζόν 2022-23. Μια σεζόν που άρχισε άσχημα, συνεχίστηκε άσχημα και ολοκληρώνεται άσχημα…

Από μόνο του το γεγονός ότι η «Κυρία» αγωνίζεται στο β’ γκρουπ καταδεικνύει αποτυχία. Κι αν προσθέσουμε ότι αποκλείστηκε από το κύπελλο από την ομάδα που τερμάτισε τελευταία στη βαθμολογία του πρωταθλήματος (Ολυμπιακός), το χαστούκι είναι περισσότερο ηχηρό.

Τίποτε δεν λειτούργησε καλά για τους κυανόλευκους που επιχειρούν ένα γενικό λίφτινγκ σε μια προσπάθεια να μπουν στο ίσιο δρόμο. Είναι ενδεικτικό ότι από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν αλλάξει πολλά σε όλα τα επίπεδα. Σε διοικητικό επίπεδο, κάνει κουμάντο, πλέον, ο Ανδρέας Σάντης και οι συνεργάτες του.

Όλα δείχνουν ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, υπό την εποπτεία του Ανδρέα Σάντη, τον πρώτο λόγο θα έχουν ο Αντόνιο Πριέτο ως τεχνικός διευθυντής, ενώ την σκυτάλη στην τεχνική ηγεσία θα παραλάβει ο Γιόζεφ Τσινμπάουερ. Ο Γερμανός τεχνικός συμφώνησε προφορικά με τη διοίκηση, τόσο στους οικονομικούς όρους, όσο και στη χρονική διάρκεια ενδεχόμενης συνεργασίας και αναμένεται ότι θα έχει για βοηθό του τον Γιάννη Οκκά.

Σε ότι αφορά στη συμφωνία διαχείρισης, προχθές έγινε συνάντηση ανάμεσα στους προέδρους της Εταιρείας (Ανδρέας Σάντης) και του Σωματείου (Ευγένιος Χαμπουλλάς), στην παρουσία του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαΐδη. Μπορεί να μην βγήκε άσπρος καπνός, αλλά όλοι συμφώνησαν ότι ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν μπορεί να συνεχιστεί. Ψηλό εμπόδιο αποτελούν οι παλιές οφειλές και συζητήθηκαν τρόποι διευθέτησής τους.

Η Ανόρθωση θα δώσει σήμερα τον τελευταίο της αγώνα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου που «καίγεται» για τη νίκη. Η «Κυρία» υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι ρυθμιστής στη μάχη για την αποφυγή της τρίτης θέσης που οδηγεί στον υποβιβασμό. Ο στόχος, βέβαια, είναι το τρίποντο για να κλείσει η σεζόν με το χειροκρότημα των φίλων της που θα βρεθούν σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ