aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τέλος στα πέτρινα χρόνια

Ανόρθωση: Τέλος στα πέτρινα χρόνια

H στιγμή που περίμεναν από το 2008 οι φίλοι της Ανόρθωσης έφτασε το 2021. Τα πέτρινα χρόνια σταμάτησαν και η «Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Λευκωσίας στο ΓΣΠ σ’ έναν συγκλονιστικό τελικό κυπέλλου που κρίθηκε στην παράταση και πανηγύρισε το 11o κύπελλο στην ιστορία της και πρώτο τρόπαιο μετά από 13 ολόκληρα χρόνια!

Η κατάκτηση του κυπέλλου της έδωσε και το ευρωπαϊκό εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Ο τελικός ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού οι δύο ομάδες δεν έλυσαν τις διαφορές τους στο ενενηντάλεπτο και χρειάστηκε η ημίωρη παράταση για να βγει ο νικητής. Κώστας Αρτυματάς στο 59’, Σαρφό στο 61’ και Ελουντού στο 110’ πέτυχαν τα τέρματα της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε επάξια στο γήπεδο, διεκδίκησε μέχρι τέλους το τρόπαιο, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά το 1977.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ