aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τάσεις φυγής των Γεωργιανών

Ανόρθωση: Τάσεις φυγής των Γεωργιανών

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δεκαέξι μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Ανόρθωσης, ο ενθουσιασμός των οπαδών της από το πετυχημένο κλείσιμο της λήξασας σεζόν έχει «ξεθωριάσει» κάπως. Οι αποχωρήσεις των πλείστων ποδοσφαιριστών ήταν μέσα στο πρόγραμμα, ξένισε ωστόσο ο προορισμός τους.

Περισσότερο επικοινωνιακά, δεν είδαν με καλό μάτι τη μετακόμιση Οκριασβίλι και Κβιλιτάια στη Λευκωσία. Εκ μέρους της διοίκησης της «Κυρίας» έχει αναφερθεί δημοσίως ότι, με τη σύμφωνο γνώμη του Τιμούρ Κετσπάγια, βολιδοσκοπήθηκε η παραμονή τους (για τον Κβιλιτάια από πολύ νωρίς, από τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου), αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό.

Συν τοις άλλοις, προέκυψε ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και για τον Μουρτάζ Νταουσβίλι, ενώ πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι δεν είναι… ατσάλι ούτε η παραμονή του Γκιόργκι Λόρια. Νταουσβίλι και Λόρια έχουν συμβόλαιο με την Ανόρθωση, για άλλον ένα χρόνο. Η ανακοίνωση των δύο ποδοσφαιριστών στον ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε τις τάσεις φυγής των Γεωργιανών.

Έχουν εκδοθεί ήδη κάποια διαζύγια (Γκαλίτσιος, Μαργκάσα, Μανιάς, Βργκοτς, Σελίν) και στο πιθανότερο σενάριο θα ακολουθήσουν κι άλλα. Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα αντικατασταθούν και ήδη γίνονται ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ