aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα τέσσερα καλά και ο Λάζαρος

Ανόρθωση: Τα τέσσερα καλά και ο Λάζαρος

Η τεχνική κατάρτιση και γενικά η ποιότητα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ήταν γνωστή στους πλείστους Κύπριους ποδοσφαιρόφιλους προτού τον δουν στα δύο φιλικά της Ανόρθωσης (με Δόξα και ΠΑΕΕΚ). Υπάρχουν όμως κάποια στοιχεία, που είναι ενθαρρυντικά από τις πρώτες εικόνες του Ελλαδίτη με την κυανόλευκη φανέλα.

1) Παρά το ότι έχασε δέκα ημέρες από την προετοιμασία, δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

2) Έχει εγκλιματιστεί στη νέα ομάδα του, παρά το ότι βρίσκεται λίγο καιρό στις τάξεις της (δεν συμπλήρωσε δύο εβδομάδες από την πρώτη προπόνησή του, στις 13 Ιουλίου).

3) Παρουσιάζεται ορεξάτος και έτοιμος να ηγηθεί, με την ποιότητα και την εμπειρία του, της προσπάθειας για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

4) Έχει κερδίσει τα πρώτα χειροκροτήματα του κόσμου και δείχνει να το απολαμβάνει.

Τέσσερα σημεία που αποτελούν καλό οιωνό για τη συνέχεια του Ελλαδίτη, ο οποίος αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τον Τιμούρ Κετσπάγια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τον ήθελε στο «Αντώνης Καράς» από τον περασμένο Ιανουάριο.

Είναι μαζί με τον Πόποβιτς είναι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά στη «Μεγάλη Κυρία». Συνεπώς, αν αν τα πρώτα δείγματα γραφής του Ελλαδίτη είναι τροχιοδεικτικά για το μέλλον του στην Ανόρθωση, θα είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτήν. Η απάντηση θα δοθεί ασφαλώς εκεί που δίδεται πάντα: στο γήπεδο και στα επίσημα ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ