aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα σενάρια πρόκρισης στον αγώνα των €825.000

Ανόρθωση: Τα σενάρια πρόκρισης στον αγώνα των €825.000

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο «Παρτιζάνα» (pics & vid)

Ραντεβού με την ιστορία έχει το βράδυ της Πέμπτης (9/12, 19:45) η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα φιλοξενηθεί από την Παρτίζαν στο «Παρτιζάνα», θα κυνηγήσει τη νίκη και εάν η Γάνδη, την ίδια ώρα, δεν πέσει «θύμα» έκπληξης από τη Φλόρα στο Βέλγιο, θα… απογειωθεί στα μπαράζ, διεκδικώντας θέση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, κόντρα σε με μια από τις ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Σαφώς και δεν πρόκειται για απλό σενάριο από την στιγμή που η αυριανή αντίπαλος της Ανόρθωσης ηττήθηκε μόλις μία φορά στα τελευταία 46 εντός έδρας παιχνίδια της, αλλά ούτε επιστημονικής φαντασίας. Επίσης, ένα (απομακρυσμένο) σενάριο που είναι στο τραπέζι είναι να κερδίσουν Ανόρθωση και Φλόρα. Εκεί θα μετρήσει ο συντελεστής τερμάτων των δύο ομάδων, που αυτή την στιγμή είναι υπέρ των Εσθονών κατά ένα γκολ. Επομένως, η κυπριακή ομάδα θα πρέπει να κερδίσει με ένα τέρμα περισσότερο.

Εάν η Ανόρθωση πετύχει το ζητούμενο θα καρπωθεί άλλες €500.000 που δίνει η νίκη και €325.000 για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και θα διεκδικήσει στους αγώνες μπαράζ το ποσό των €600.000 που η ΟΥΕΦΑ δίνει στις ομάδες που θα προκριθούν στους «16» της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Fonbet xorigos

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008 να το καταφέρουμε αύριο!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ