aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα πυρά σε Λάρκου και τα πανό για Πουλλαΐδη

Ανόρθωση: Τα πυρά σε Λάρκου και τα πανό για Πουλλαΐδη

Το ψεσινό νέο στραβοπάτημα της Ανόρθωσης, που έμεινε στο 1-1 με το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου», επέφερε νέο προβληματισμό στους οπαδούς της. Και αφού ο προπονητής, Τσίσκο Μουνιόθ είναι φρέσκος, τα πυρά στρέφονται προς δύο άλλες κατευθύνσεις.

Κατ’ αρχάς, ο Νεόφυτος Λάρκου. Ο άνθρωπος που προσελήφθη για να βάλει τη «Μεγάλη Κυρία» σε νέα εποχή, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Το νέο μοντέλο ήρθε να αντικαταστήσει το προηγούμενο, που ήθελε τον προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια, απόλυτο αφεντικό στις λήψεις αποφάσεων αναφορικά με τον σχεδιασμό και τα αγωνιστικά θέματα.

Απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις σε μερίδα των οπαδών της Ανόρθωσης. Η «σκιά» του Γεωργιανού είναι μεγάλη ασφαλώς, και από τη στιγμή που το μπάσιμο στο πρωτάθλημα δεν είναι καλό, η ομάδα παρουσιάζει προβλήματα και στη στελέχωση, μοιραία δέχεται τα πυρά ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα ενίσχυσης.

Στον Λάρκου χρεώνεται η αποτυχία στην κατάλληλης επιλογής του διαδόχου του Κετσπάγια, με την πρόσληψη του Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά (ίσως και πριν από…) το 0-4 στην «Αρένα» με την ΑΕΚ. Αστοχία στον πάγκο, αστοχία και σε κάποιες επιλογές (για παράδειγμα οι κεντρικοί αμυντικοί δεν εμπνέουν, ενώ στην κορυφή της επίθεσης δεν υπάρχει αξιόπιστος σκόρερ).

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι εξακολουθούν να τα έχουν με τον Χρίστο Πουλλαΐδη. Πριν από την έναρξη του ψεσινού παιχνιδιού, έστειλαν μήνυμα στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσης με δύο πανό:

«8 χρόνια, δεκάδες σύμβουλοι, 4 τεχνικοί διευθυντές, 5 πρόεδροι – 10 προπονητές» και «Πάντα φταίνε οι συνεργάτες σου, εσύ ποτέ δεν φταις».

Όπως είναι κατανοητό, το κλίμα γίνεται όλο και πιο βαρύ όσο δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα και η ψεσινή γκέλα σίγουρα δεν βοήθησε ώστε να αλλάξει η κατάσταση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου μπαίνει σε άλλη μία δύσκολη εβδομάδα, κατά την οποίαν ο Τσίσκο Μουνιόθ θα προσπαθήσει ξανά να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του, ώστε να έρθει η επιστροφή στις νίκες την Παρασκευή κόντρα στη Δόξα («Αντώνης Παπαδόπουλος»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ