aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα ψηφιακά γιλέκα σύμμαχος του Κετσπάγια και των βοηθών του

Ανόρθωση: Τα ψηφιακά γιλέκα σύμμαχος του Κετσπάγια και των βοηθών του

Πριν από λίγες ημέρες, για σκοπούς μέτρησης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, η διοίκηση της Ανόρθωσης φρόντισε να προμηθεύει την τεχνική ηγεσία με καινούργιους ψηφιακούς μετρητές. Τα γνωστά ψηφιακά γιλέκα που φορούν οι παίκτες κάτω από τη φανέλα τους.

Πρόκειται εργαλεία που βοηθούν τον προπονητή και τους γυμναστές να έχουν μια πλήρη και λεπτομερή ανάλυση της δραστηριότητας του ποδοσφαιριστή. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες και όλα τα στοιχεία μεταφέρονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Γίνεται η καταγραφή των χιλιομέτρων που έχει καλύψει στον αγωνιστικό χώρο, μέγιστη και ελάχιστη ταχύτητα σπριντ, μέγιστες και ελάχιστες αποστάσεις, οι θερμίδες που έχουν καταναλωθεί και άλλα ποιοτικά στοιχεία μιας προπόνησης ή ενός αγώνα.

Αναλυτικά η αναφορά της Ανόρθωσης

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του τρόπου δουλειάς στο «Α. Καρράς» το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας προμηθεύθηκε τα τελευταίας τεχνολογίας gps vests @gpexeofficial , τα οποία χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και τους αγώνες. Η βοήθεια που παρέχεται για την ανάλυση όλων των δεδομένων που αφορούν στην απόδοση κάθε ποδοσφαιριστή είναι ιδιαίτερα πολύτιμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ