aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα πρώτα «όχι» και ο επόμενος προπονητής

Ανόρθωση: Τα πρώτα «όχι» και ο επόμενος προπονητής

Ο Ρόνι Λέβι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Ανόρθωσης. Το διαζύγιο της «Κυρίας» με τον Ισραηλινό προπονητή εκδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/9) και πλέον στην ομάδα της Αμμοχώστου το βάρος πέφτει στην εξεύρεση του διάδοχου.

Δύο ονόματα έχουν ήδη ξεγραφεί από τη λίστα των υποψηφίων. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έκλεισε την «πόρτα» στη διοίκηση της Ανόρθωσης εξαιτίας της παρουσίας του Ανδρέα Παντελή, καθώς η σχέση των δύο ανδρών όχι μόνο δεν είναι στα επίπεδα του παρελθόντος αλλά ούτε καν αφήνει περιθώρια συνεργασίας.

Όσον αφορά τον Τόμας Κρίστιανσεν, τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα ατζέντης επικοινώνησε με τον Δανό προπονητή ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για το κατά πόσο θα ήταν θετικός σε ενδεχόμενη συνεργασία με την Ανόρθωση.

Ο πρώην προπονητής ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ δεν έδειξε «ζεστός» τονίζοντας ότι προτεραιότητα του είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Επομένως, στην ομάδα της Αμμοχώστου αρχίζουν από μηδενική βάση την αναζήτηση προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Παντελή-Κετσπάγια: Από αχώριστοι, δεν λένε ούτε καλημέρα

Ο Σίμος Ταραπουλούζης θα έχει την ευθύνη των προπονήσεων για τις επόμενες μέρες έως ότου βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Η αξιολόγηση ονομάτων θα αρχίσει άμεσα και στόχος είναι να βρεθεί η καταλληλότερη δυνατή λύση το επόμενο τριήμερο. «Σύμμαχος» της διοίκησης είναι η διακοπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Τέλος ο Λέβι: «Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ