aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα «πιστόλια»… σίγησαν

Ανόρθωση: Τα «πιστόλια»… σίγησαν

12 Ιουλίου, τότε ήταν η τελευταία φορά που Κάιλ Λάφερτι και Ονησίφορος Ρουσιάς «πυροβόλησαν». Στον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο τη Ραπίντ Βιέννης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, οι δύο επιθετικοί της Ανόρθωσης σκόραραν από μια φορά και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους (2-1).

Έκτοτε αμφότεροι… σίγησαν. Ο Βορειοϊρλανδός συγκεκριμένα σε σύνολο 415 αγωνιστικών λεπτών κόντρα σε Χάποελ Μπερ Σεβά (δις), Δόξα, Άρη, Γάνδη και ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να έχει επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα. Προερχόμενος κυρίως από τον πάγκο ο Κύπριος διεθνής επιθετικός από την πλευρά του, δεν μπόρεσε ούτε αυτός να δώσει λύσεις επιθετικά στην προσφυγική ομάδα, σε σύνολο 223 αγωνιστικών λεπτών απέναντι σε Χάποελ Μπερ Σεβά (δις), Δόξα, Παρτιζάν, Εθνικό και Άρη.

Μέχρι στιγμής ο αρχηγός Κωστάκης Αρτυματάς είναι αυτός που με τα γκολ του… ξελασπώνει την «Κυρία». Κάτι που φυσικά δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Τιμούρ Κετσπάγια, που περιμένει από τους δύο επιθετικούς του να κάνουν τη δουλειά τους και να προσφέρουν βοήθεια στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ