aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση: Τα νεότερα με Λάφερτι και Ρουσιά – «Κλειδώνει» ο Κετσπάγια

Aνόρθωση: Τα νεότερα με Λάφερτι και Ρουσιά – «Κλειδώνει» ο Κετσπάγια

Με τον Κάιλ Λάφερτι να απουσιάζει και τον Ονησίφορο Ρουσιά να προπονείται ατομικά πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Ανόρθωσης την Παρασκευή (15/10). Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε για δεύτερη ημέρα στο σπίτι, ενώ ο Κύπριος φορ γυμνάστηκε μόνος του.

Ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος έχει χρόνιο πρόβλημα στον αστράγαλο και κατά καιρούς νιώθει ενοχλήσεις. Στην ομάδα της Αμμοχώστου του συνέστησαν να μην επιβαρύνει το πόδι του και γι’ αυτό προπονήθηκε ατομικά την Παρασκευή μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε την Πέμπτη.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα περιμένει την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (16/10) ώστε να γνωρίζει κατά πόσο θα έχει κάποιον εκ των δύο ή και τους δύο διαθέσιμους για το ντέρμπι της Κυριακής (17/10) με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Τα προβλήματα με τους Λάφερτι και Ρουσιά οδηγούν τον Γεωργιανό προπονητή να «κλειδώνει» στην επιλογή του σχηματισμού 3-5-2 με τους Χριστοδουλόπουλο και Ουάρντα στην επίθεση, καθώς ο Νίκα Κατσαράβα δεν κρίνεται έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αγώνα με τόσο ψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν προπονήθηκε και σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται πως θα είναι στην αποστολή, όμως εναπόκειται στον Τιμούρ Κετσπάγια εάν θα τον ρίξει κατευθείαν στα βαθειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ