aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα νεότερα για Σίλντενφελντ-Γκαλίτσιο και ο αλλαγμένος Απόλλων

Ανόρθωση: Τα νεότερα για Σίλντενφελντ-Γκαλίτσιο και ο αλλαγμένος Απόλλων

Στραμμένη την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα έχουν στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, ενώ η ψυχολογία είναι σε εξαιρετικά επίπεδα μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ αλλά και την παραμονή στην κατηγορία. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) αναφέρθηκε και στους τραυματίες, καθώς ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των Σίλντενφελντ και Γκαλίτσιου στο ντέρμπι με τους κυανόλευκους της Λεμεσού.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. αρχίσαμε πολύ καλά, σκοράραμε νωρίς και πήραμε προβάδισμα δύο τερμάτων. Είχαμε ευκαιρίες για τρίτο γκολ, είχε και η ΑΕΛ τις ευκαιρίες της στο δεύτερο μέρος. Κρατάμε ακόμη μια νίκη, που δίνει ψυχολογία και κρατούν την ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Για την πορεία και την σταθερότητα της ομάδας: «Είναι πραγματικότητα. Γι’ αυτό δίκαια και άξια είμαστε στην πρώτη θέση. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και πρέπει να έχουμε σταθερότητα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Κερδίσαμε τον κόσμο, τίποτα παραπάνω, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός. Να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο γιατί ολοκληρώθηκε μόλις ο πρώτος γύρος. Υπάρχουν άλλα τόσα παιχνίδια, και τα πλέι οφ, που θα εξαρτηθούν πολλά».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του πρώτου γύρου. Υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για την ομάδα της Λεμεσού, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα μαζί με την Ομόνοια. Ο βαθμός δυσκολίες είναι ιδιαίτερα υψηλός και πρέπει να ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο. Θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις ώστε να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε».

Για την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Αν έχουμε ολόκληρη την κερκίδα, είναι πιθανόν να έχουμε τον περισσότερο κόσμο σε εκτός παιχνίδι. Θα γίνει η σύσκεψη για να γνωρίζουμε πόσα εισιτήρια μας αναλογούν».

Για τον Σίλντενφελντ και τον Γκαλίτσιο: «Αποχώρησε λόγω ενόχλησης στην μέση. Θα ξεκουραστεί σήμερα και αύριο και θα αξιολογηθεί η κατάσταση του. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Ο Γκαλίτσιος ανεβάζει ρυθμούς και θα κάνει αγώνα δρόμου για τον Απόλλωνα. Θα αξιολογείται η κατάσταση τους καθημερινά. Θα γνωρίζουμε προς το τέλος της εβδομάδας».

Για τον Ράγιος: «Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει, έχει σαρώσει όλα τα βραβεία. Είναι ένα σημαντικό γρανάζι, όπως και οι υπόλοιποι. Από την στιγμή που ξεχωρίζει ένας παίκτης, βοηθάει και στο σύνολο αυτό. Μακάρι να συνεχίσει με αυτό τον τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ