aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα κίνητρα του Πουλλαΐδη και το πλάνο του Μουνιόθ

Ανόρθωση: Τα κίνητρα του Πουλλαΐδη και το πλάνο του Μουνιόθ

Μήνυμα συστράτευσης έστειλε προς πάσα κατεύθυνση η διοίκηση της Ανόρθωσης. Την σκυτάλη από τον πρόεδρο της «Κυρίας» Χρίστο Πουλλαΐδη, πήρε χθες ο Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις χαρακτήρισε δικαιολογημένη τη δυσαρέσκεια και την γκρίνια του κόσμου.

«Διαφορετικά πράγματα υποσχεθήκαμε το καλοκαίρι σε σχέση με αυτά που βλέπουμε. Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκαιο να είναι θυμωμένος και στεναχωρημένος», παραδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Ανόρθωσης, όμως χαρακτήρισε άδικη τη λασπολογία προς το πρόσωπο του κ. Πουλλαΐδη. «Είναι άδικο να αμφισβητούμε τα κίνητρα ενός ανθρώπου που έχει βάλει πάρα πολλά λεφτά για την Ανόρθωση. Κάνει κι ο ίδιος την αυτοκριτική του, όμως, τα πάντα πρέπει να έχουν ένα όριο. Δεν είναι σωστό να μηδενίζεις ή να λασπολογείς ανθρώπους που έχουν βάλει τόσα λεφτά στο ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι να καταλάβουμε ότι ένα στρατόπεδο έχουμε, αυτό της Ανόρθωσης».

Η διοίκηση της προσφυγικής ομάδας αναγνωρίζει τις λανθασμένες επιλογές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και δίνει το σύνθημα για την επόμενη ημέρα. «Ο ίδιος ο πρόεδρος με τη δήλωσή του ανέλαβε την ευθύνη, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε στο… μνημόσυνο. Έγιναν διορθωτικές κινήσεις. Υπάρχει ένας νέος προπονητής, έδειξε να φέρνει βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα και στο κλίμα στα αποδυτήρια και θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία».

Ο διευθύνων σύμβουλος των κυανόλευκων ξεκαθάρισε ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί το μοντέλο της αθλητικής διεύθυνσης. Αντιθέτως, ανέφερε πως αυτός είναι ο στόχος, αλλά η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο. Με απόφαση του Χρίστου Πουλλαΐδη απόλυτος υπεύθυνος για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου θα είναι ο Τσίσκο Μουνιόθ με τον Μαρίνο Μήτρου να αποκαλύπτει πως ο Ισπανός προπονητής έχει ήδη καταλήξει στις θέσεις ενίσχυσης. «Δεν θέλω να δεσμευτώ αν θα γίνουν τρεις ή τέσσερις μετεγγραφές. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής θα το πράξουμε. Έχει καταλήξει στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, αλλά δεν είναι ορθό να μιλήσω δημοσίως».

Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι πρόθεση του Μουνιόθ είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον ένας επιθετικός, κεντρικός αμυντικός και υπό προϋποθέσεις τερματοφύλακας. Η «Κυρία» έχει συμπληρωμένες 15 από τις 17 διαθέσιμες θέσεις ξένων και ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα για δύο προσθήκες τον Ιανουάριο χωρίς να απαιτείται η διαγραφή ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ