aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα κάνει όλα και... συμφέρει

Ανόρθωση: Τα κάνει όλα και… συμφέρει

Κλασσική μετεγγραφή Τιμούρ Κετσπάγια. Ποδοσφαιριστής που προέρχεται από μικρομεσαία ομάδα, χωρίς αρκετή σκόνη να τον συνοδεύει, αξιόπιστος και επιλογή για κάθε… πορτοφόλι καθώς είναι από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους παίκτες του ρόστερ. Η απόκτηση του Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν από την Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2020 δεν έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, δεν «φουσκώθηκε» στις ιστοσελίδες και δεν σκόρπισε ιδιαίτερο ενθουσιασμό στους οπαδούς της «Κυρίας».

Ο Αρμένιος διεθνής από την πρώτη μέρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» καθιερώθηκε στη θέση του δεξιού μπακ, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Τιμούρ Κετσπάγια και πήρε τη φανέλα βασικού στο… σπίτι.

Η φετινή σεζόν εξελίσσεται ακόμα καλύτερα για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος τα κάνει όλα και συμφέρει (οικονομικά). Μετρά έξι ασίστ και τρία τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχε συμμετοχή σε άλλα τρία τέρματα της Ανόρθωσης. Μάλιστα, οι ασίστ που πιστώθηκε ήταν σε αγώνες υψηλού βαθμού δυσκολίας. Με την Ομόνοια για το  Σούπερ Καπ, την Χάποελ Μπερ Σεβά για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και στο πρωτάθλημα στα ντέρμπι με Απόλλωνα, ΑΕΚ, Άρη και ΑΠΟΕΛ!

Η συμβολή του Αμπαρτζουμιάν στο δημιουργικό κομμάτι βελτίωσε κατά πολύ τις επιδόσεις της Ανόρθωσης, ενώ στα ανασταλτικά του καθήκοντα σπανίως αφήνει εκτεθειμένη τη δεξιά πλευρά. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι ήδη έγινε μια πρώτη συζήτηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της σεζόν και σύντομα θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με κοινή επιθυμία να συνεχίσουν να βαδίζουν μαζί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ