aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα καλά και τα κακά νέα για Νόβοτνι

Ανόρθωση: Τα καλά και τα κακά νέα για Νόβοτνι

«Δίχτυα» για την απόκτηση του Σόμα Νόβοτνι έριξε η Ανόρθωση. Ο Ούγγρος επιθετικός της Μπόχουμ αξιολογήθηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια ως μια πολύ καλή επιλογή για τα δεδομένα που ισχύουν στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 27χρονος φορ δεν απέρριψε την προοπτική μετεγγραφής του σε μια κυπριακή ομάδα, ούτε κρίνει ως πισωγύρισμα για την καριέρα του μια μετακίνηση από την Μπουντεσλίγκα στο κυπριακό πρωτάθλημα. Αυτά είναι τα καλά νέα, αφού δίνουν ελπίδες στην «Κυρία», ώστε το «φλερτ» να γίνει «γάμος».

Ο ύψους 1.85μ. σέντερ φορ δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στη γερμανική ομάδα και το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Οι κυανόλευκοι θέλουν να αξιοποιήσουν την κατάσταση και να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Τα τελευταία χρόνια έχει 20 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα, εκ των οποίων μόνο οι τρεις στο αρχικό σχήμα, μετρώντας τρία γκολ.

Τα κακά νέα είναι πως αν και τρίτος στην ιεραρχία των επιθετικών της Μπόχουμ μόνο απλή υπόθεση δεν είναι η απόκτησή του. Το κασέ του δεν το λες χαμηλό, ενώ από την στιγμή που έδειξε πρόθεση μετεγγραφής οι μνηστήρες βάζουν εμπόδιο στην επιθυμία της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ