aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση: Τα έσοδα από το Σούπερ Καπ στους πληγέντες των πυρκαγιών

Aνόρθωση: Τα έσοδα από το Σούπερ Καπ στους πληγέντες των πυρκαγιών

Μια αξιέπαινη απόφαση πήρε το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Αμμοχώστου τα καθαρά έσοδα από τον αγώνα του Σούπερ Καπ με την Ομόνοια θα δοθούν προς στήριξη των πληγέντων των πυρκαγιών.

Η σχετική ανακοίνωση

Tο ΔΣ της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο αποφάσισε όπως προχωρήσει σε ενέργειες στήριξης των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Κύπρο και στοίχισαν τη ζωή σε τέσσερις συνανθρώπους μας και κατέστρεψαν τις περιουσίες εκατοντάδων άλλων ενώ προξένησαν τεράστια ζημιά στο φυσικό περιβάλλον. Από καταβολής της, η Ανόρθωσις ήταν συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε πληγέντα από τραγωδίες, πολλές εκ των οποίων βίωσε και βιώνει και η ίδια με τον κόσμο της.

Συγκεκριμένα, τα καθαρά έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα σούπερ καπ με την Ομόνοια (13/7, 21:00) θα δοθούν ως μια μικρή εισφορά της Ανόρθωσης προς επούλωση των πληγών που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα ως ακολούθως:

-Το 50% θα δοθεί στις οικογένειες των τεσσάρων Αιγυπτίων συνανθρώπων μας, Morzok Shady Morzok, Hisa Melad Farouk, Ezat Salama Josef και Maged Nabil Yonan που έχασαν τη ζωή τους με τόσο τραγικό τρόπο.

-Το υπόλοιπο θα γίνει εισφορά στον λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη στήριξη των πυρόπληκτων στην ορεινή περιοχή Λάρνακας και Λεμεσού.

Τέλος, καλούμε κάθε την κάθε Ανορθωσιάτισα και τον κάθε Ανορθωσιάτη που μπορεί να εισφέρει να το πράξει στον ακόλουθο λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την σημείωση Famagusta United:

Αρ. Λογαριασμού: 6001027

ΙΒΑΝ: CY 42 0010 0001 0000 0000 0600 1027

Όλες οι λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ