aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα έκανε μαντάρα και τρέχει να συνέλθει

Ανόρθωση: Τα έκανε μαντάρα και τρέχει να συνέλθει

Μαντάρα τα έκανε η Ανόρθωση κόντρα στην ΑΕΚ. Στο ντέρμπι για την πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος η «Κυρία» παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και δέχτηκε μοιραία την ήττα-πισωγύρισμα, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί ένδεκα αγώνων πρωταθλήματος που διατηρούσε.

Οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια έμοιαζαν να παίζουν τουλάχιστον μια ταχύτητα κάτω από τους κιτρινοπράσινους. Τα λάθη τόσο στον χώρο του κέντρου όσο και στην άμυνα ήταν πολλά, ενώ και επιθετικά η προσφυγική ομάδα υστέρησε σημαντικά.

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του Γεωργιανού προπονητή, μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος χαρακτήρισε το χθεσινό παιχνίδι ως το χειρότερο φετινό για την ομάδα του, ενώ συμπλήρωσε: «Δεχθήκαμε και άλλες ήττες, αλλά δεν είχαμε τόσο κακή εμφάνιση». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Δημήτρη Χριστοφόρου, ο οποίος είπε: «Πρέπει να μας απασχολήσει η εμφάνιση της ομάδας». Πρόκειται για δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν πλήρως την απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης.

Χρόνος για δάκρυα, όμως, δεν υπάρχει. Η «Κυρία» καλείται να μαζέψει άμεσα τα κομμάτια της και να προετοιμαστεί ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης (9/3) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για την πρώτη μεταξύ των δύο αναμέτρηση για τη φάση των «8» του κυπέλλου. Οι κυανόλευκοι θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στον θεσμό. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συνέλθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όπως τόνισε άλλωστε και ο Τιμούρ Κετσπάγια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ