aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα εμπόδια φυτρώνουν το ένα μετά το άλλο

Ανόρθωση: Τα εμπόδια φυτρώνουν το ένα μετά το άλλο

Τελειωμό δεν έχουν τα πανύψηλα εμπόδια στην ομαλή προετοιμασία της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν. Από τις αρχές Ιουλίου μέχρι σήμερα, χθες διαγνώστηκε άλλο ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού και ο συνολικός αριθμός έφτασε τα οκτώ!

Φιλικά έχουν ματαιωθεί, κάποια που είναι προγραμματισμένα δεν θα διεξαχθούν κι αν ο Κετσπάγια είχε μαλλιά, θα τα τραβούσε επίμονα από τις σερί αναποδιές. Αν προσθέσουμε και κάποιους τραυματισμούς «κληρονομιά» από την περσινή σεζόν, αντιλαμβανόμαστε ότι οι συνθήκες προετοιμασίας, κάθε άλλο παρά ιδανικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

Το όγδοο κρούσμα «ταρακούνησε» τους κυανόλευκους, αφού περνάει από το μυαλό τους ότι πρόκειται για δεύτερο κύμα νοσούντων. Από το πρώτο, νόσησαν έξι παίκτες, από τους οποίους κάποιοι επέστρεψαν δειλά – δειλά στη δράση. Όλοι ήλπιζαν ότι το κρούσμα της Τετάρτης ήταν «μεμονωμένο», αλλά με το χθεσινό φαίνεται ότι υπάρχει διασπορά του ιού στα αποδυτήρια και στις εξωγηπεδικές συναντήσεις των ποδοσφαιριστών.

Η διοίκηση και το προσωπικό της «Κυρίας» κάνουν ό,τι μπορούν για να μην αρχίσει μία νέα αλυσίδα. Μετά τον εντοπισμό του χθεσινού κρούσματος, αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή τα πρωτόκολλα, ενώ οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από νέο έλεγχο. Αποφασίστηκε να διεξαχθεί το χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, διότι μέχρι τώρα έχουν δώσει έναν και μόνο αγώνα, κι αυτός ήταν το Σούπερ Καπ.

Καπάκι προέκυψε άλλη μία δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα της Αμμοχώστου. Το φιλικό με τη Χάποελ Χάιφα της ερχόμενης Τετάρτης ματαιώθηκε, επειδή η Κύπρος μπήκε στην κόκκινη κατηγορία (αναφορικά με την επιδημιολογική κατάστασή της). Αν έρχονταν οι Ισραηλινοί για φιλικά παιχνίδια, με την επιστροφή τους στην πατρίδα τους θα έπρεπε να μπουν σε καραντίνα, με αλυσιδωτά προβλήματα και στην ομάδα της γειτονικής χώρας.

Με παίκτες περιορισμένους λόγω νοσηλείας και χωρίς φιλικά, η προετοιμασία γίνεται μετ’ εμποδίων σε βαθμό που ο Κετσπάγια πρέπει να σκαρφιστεί διάφορους τρόπους για να ξεπεράσει τα «ελλείμματα» που δημιουργούνται.

Οι κυανόλευκοι δεν πανικοβάλλονται, αλλά θα χρειαστεί να βρουν κάποιες άλλες λύσεις για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους, πρωτίστως ενόψει των παιχνιδιών του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Μέχρι τώρα είναι προγραμματισμένα φιλικά μόνο με την ΠΑΕΕΚ και με τον Ονήσιλο Σωτήρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ