aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα διλήμματα του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Τα διλήμματα του Κετσπάγια

Έχοντας επίγνωση της σημασίας του ντέρμπι της Δευτέρας (29/11, 17:45) με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση την Κυριακή την  προετοιμασία της.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα είναι ενισχυμένη κατά τρία πρόσωπα σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στη Γάνδη, αφού επέστρεψαν στην αποστολή οι Κώστας Αρτυματάς, Νίκα Κατσαράβα και Μάριος Αντωνιάδης. Ποδοσφαιριστές που ενισχύουν ακόμη περισσότερο το πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια.

Πάντως, ο Γεωργιανός τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει και πολλά στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας του. Αντιθέτως, το ενδεχόμενο να παρατάξει την ίδια ή διαφοροποιημένη κατά ένα – δύο πρόσωπα ενδεκάδα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Τα δύο ερωτηματικά έχουν να κάνουν με τη θέση του τερματοφύλακα και το δεξί άκρο της επίθεσης. Τζουρ και Λόρια ερίζουν για τη θέση στην εστία με τον Ισραηλινό να έχει προβάδισμα, ενώ ο Καλτσάς διεκδικεί τη θέση του Ντέλετιτς. Ο Αρτυματάς βρίσκεται στην αποστολή, όμως μόνο εάν κριθεί απόλυτα έτοιμος θα είναι στην ενδεκάδα. Άλλωστε, ο Ιωάννου τα πήγε περίφημα στο ματς με τους Βέλγους και ο Γεωργιανός δεν θα διστάσει να τον ρίξει στη «φωτιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ