aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα δεδομένα με τις αποχωρήσεις  

Ανόρθωση: Τα δεδομένα με τις αποχωρήσεις  

Φρένο στη σεναριολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες και θέλει ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού να ακολουθούν τους Τζέισον Πάντσεον και Βάντο Χαρογιάν στην πόρτα εξόδου του «Αντώνης Καρράς» βάζουν στην Ανόρθωση.  

Προφανώς και υπάρχει δυσαρέσκεια και απογοήτευση για τη σχεδόν μηδαμινή προσφορά ορισμένων παικτών κατά τη διάρκεια της φετινής εφιαλτικής σεζόν, όμως δεν τονίζεται πως δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα η διακοπή συμβολαίων δύο μήνες πριν το τέλος της σεζόν. Άλλωστε, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα δεδομένα.

Στην Ανόρθωση αφήνουν την πόρτα της εξόδου ανοικτή, και έχουν αποταθεί εκεί όπου πρέπει, ώστε να στείλουν το μήνυμα σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις ότι είναι πρόθυμοι να συζητήσουν. Όμως, επί της παρούσης δεν προκύπτει κάτι χειροπιαστό, αν και δεν αποκλείεται να συνεχιστεί ο χορός των αποχωρήσεων πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ