aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα δεδομένα με Ρισβάνη, Μπουσουλάτζιτς και Πόποβιτς

Ανόρθωση: Τα δεδομένα με Ρισβάνη, Μπουσουλάτζιτς και Πόποβιτς

Η Ανόρθωση συνεχίζει την προετοιμασία της στο προπονητικό της κέντρο. Αύριο θα δώσει το πρώτο από τα δύο φιλικά που μεσολαβούν του διαστήματος μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, στις 5 Αυγούστου. Θα αναμετρηθεί με τη Δόξα, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος, σ’ ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδίδεται από την Cablenet. Θα ακολουθήσει την Τετάρτη ο φιλικός αγώνας με την ΠΑΕΕΚ, που επίσης θα είναι τηλεοπτικός.

Διαβάστε επίσης: Ήττα με «κάτω τα χέρια» για την Ραπίντ πριν τον επαναληπτικό με Σπάρτα (vid)

Ο Ρισβάνης δύσκολα θα προλάβει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι αφού έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και ακόμη ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, ο Μπουσούλατζιτς είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και από βδομάδας θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα και να είναι διαθέσιμος. Όσον αφορά στον Πόποβιτς, τον τελευταίο ποδοσφαιριστή που εντάχθηκε στο πρόγραμμα προπονήσεων, παρουσιάζεται σε καλή κατάσταση και δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό, αλλά κυρίως στο επόμενο με την ΠΑΕΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Νίκη με ανατροπή η Σπάρτα πριν την Ραπίντ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ